OSMANİYE / MERKEZ - Yavuz Selim İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Öğrencilerimize Çanakkale ruhunu ve Çanakkale bilincini bir nebze olsun yaşatabilmek için okulumuz 4/D sınıfı tarafından okulumuz öğrencilerine Çanakkale  menüsü dağıtıldı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Muharip Uçağımız "KAAN"

Mrt

Başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere hayatımızın her anında yanımızda olan, gücümüze güç katan,sevgi ve merhamet timsali tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

1/B sınıfı öğrencimiz Yusuf UYDURAN İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezbere okuyarak Okuma Bayramı Programının açılışını yaptı.

Mrt

Okulumuz içindeki duvarlarımızı eğitici, öğretici, düşündürücü ve eğlendirici çizimleriyle renklendiren Rehberlik öğretmenimiz Büşra Hilal KOCA ÇAMSARI' ya yapmış olduğu çalışmalar için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 1/B Sınıfı  "Okuma Bayramı" etkinliği düzenledi. Sınıf Öğretmenimiz Mehtap ESER ve velileri tarafından düzenlenen etkinliğe Okul Müdürümüz Mehmet AKKOÇ  da katıldı. Okul Müdürümüz Mehmet AKKOÇ öğrencilerimizi tebrik ederek özverili çalışmaları için öğretmenimize, okuma yazmaya geçiş sürecinde gösterdikleri sabır ve düzenlenen etkinliğe katkıları dolayısıyla da velilere teşekkür etti.

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri İngilizce dersinin "My House" (Benim Evim) adlı ünitesinde ev maketi yaparak ev eşyalarının İngilizcesini öğrendiler. Yaptıkları  maketleri okul bahçesinde arkadaşlarına sergilediler.
Bu eğitici  ve güzel etkinlik için İngilizce öğretmenimiz Fadime TURUNÇ' a,  öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz bünyesinde sınıflar arası yapılan yarışma sonucunda öğrencilerimize en yeni animasyon filmleri izlettik.

Ock

Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu ile hem eğlendik hem öğrendik.

Ock

Öğrenciler kendileri için değerli olan oyuncaklarının anılarını anlattı, sonra arkadaşıyla paylaştı.

TECRÜBE PAYLAŞIMI SÖYLEŞİLERİ

OKULUMUZUN KERMES PROGRAMI

Ock

"OKULLAR HAYAT OLSUN" PROJESİ kapsamında Rehberlik Servisi tarafından okul bahçemizi renklendirme çalışmaları yapılmıştır. Oyun alanlarımız içerisinde Geleneksel Oyunlarımızdan labirent, köşe kapmaca, seksek, yağ satarım bal satarım, 3 taş, 9 taş oyunları bulunmaktadır. Ayrıca bir matematik alanı ve 2 spor parkuru çizimi yapılmıştır. Çalışmalarımız devam edecektir.